Een workshop volgen bij Kathleen Dustin

Kathleen Dustin is in de polymeerklei-wereld geen onbekende. Ik mocht al enkele kleinere workshops bij haar volgen. Haar technieken om klei te 'stapelen' zijn uniek te noemen.

Zoals iedereen heb ik ook mijn favorieten tussen de 'polymeristen'. Kathleen is er één van. Dit is de laatste kans om een workshop bij haar te volgen in Europa. En, hoe graag ik ook reis, Contoocook alleen al om de naam zou willen bezoeken, New Hampshire vind ik toch echt even te ver weg.

Dus reis ik af naar Turijn... maar voor het zover is wil ik eerst de basis van mijn tas gemaakt hebben. Deze wordt op het FabLab geprint. Via de app kijk ik thuis naar de vorderingen.

tas Turijn

Mijn route heen:

 • Luxemburg
 • Saint-Dié-des-Vosges
 • Besançon
 • Sallanches
 • Torino

Terugreis:

 • Allemont
 • Chambéry
 • Mâcon
 • Tonnerre
 • Reims
 • Charleroi